Golden Fluid Acrylics 30 ml

GOLDEN
GO-FLACR-30
Bestel
  • Beschrijving

Kleurenkaart : Golden Fluid Acrylics 

Technische fiche Golden Acrylics (engelstalig) : Golden Fluid Acrylics

Uitstekende vloeibare acrylverf met hoog pigmentgehalte.

Meng met een glaceermedium om een mooi vloeiende, transparante glaceerverf te maken voor marmer- en houtimitaties en algemene decoratieve technieken

De Golden Fluids acrylverven werden ontworpen voor artiesten en hobbyisten die wensten te beschikken over een verf met een meer vloeibare consistentie voor het toepassen van technieken zoals aquarel, airbrush, schaalmodellen en modelbouw in het algemeen met het behoud van de intensiteit van de dikkere 'tube'verven.
Deze vloeibare acrylverven hebben dezelfde lading pigment als de 'tube' verven in artiest-kwaliteit.

Alle gels en mediums van het Golden gamma kunnen gemengd worden met de Fluid Acrylics, hun intens kleurvermogen is ideaal voor de gels, hun flexibiliteit vergemakkelijkt het doseren. Gebruikmakend van de Acrylic Glazing Liquids of andere glaceermediums kunnen ze transparant gemaakt worden, ideaal voor het glaceren en verouderen.

De vloei verbeteren / samentrekken verhinderen op minder of niet poreuze oppervlakken doe je met Golden Flow Release.

Hechting op kunststoffen verbeteren (modelbouw, GSM ... ) doe je door toevoeging van Golden GAC 200.


De Fluids Golden kunnen 100% gebruikt worden met de airbrush of penseel. Voor airbush is het aanbevolen deze te mengen met de Liquitex Airbrush Medium om ze voldoende vloeibaar te maken en zodoende verstopping van de nozzle te voorkomen en de hechting van de verffilm te verbeteren. Uiteraard kan ook rechtstreeks gewerkt worden met de Liquitex Inks die speciaal ontwikkeld zijn om zonder verdunning in de airbrush toe te passen.Je maakt ze transparanter door toevoeging van Liquitex Airbrush Medium  .

U kan de Golden Fluid Acrylics eveneens verdunnen met water om zo een permanente aquarel te bekomen zonder de kleur te verdunnen, wat toelaat verschillende wassingen boven elkaar te plaatsen zonder de kleuren onderling te vermengen.
Praktisch om in detail te werken, kunnen de Fluids acrylverven gemakkelijk worden aangebracht met fijne synthetische penselen.