Kölner Sealer P KGGG systeem STAP 1

KÖLNER
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Een voorstrijkmiddel dat wordt toegepast op sterk zuigende ondergronden zoals hout, stucwerk, pleisterwerk, papier enz. Het heft de sterke zuiging op en het is de eerste stap ( stap 1A ) in het Kölner KGGG verguldsysteem.

De kleefkracht van Sealer P is groter dan die van Sealer 123a.

 

Met het Kölner KGGG  systeem maakt u een hoogwaardige polijstbare polimentvergulding.

Het systeem bestaat uit 3 producten:

 

1. Een impregneer / afdichtingsmiddel,

2. een eenpots-grondering en

3. een aanlegmiddel.

Alle componenten zijn waterverdunbaar en worden koud aangebracht, hierdoor spaart u tijd en heeft u altijd een goede hechting tussen de verschillende lagen. Een polimentvergulding die niet kan mislukken!


Kölner KGGG systeem component Stap 1

Sealer 123a en sealer P.  Deze wordt met water verdund en gebruikt om zuigende ondergronden te impregeneren en te isoleren. Bijv. bij vergulding op hout, gips of steen. Sealer P heeft een hogere kleefkracht dan Sealer 123a


Kölner KGGG systeem component Stap 2 (FOND)

De fond is een waterverdunbare koud te verwerken eenpots grondering en vervangt de krijtlagen en poliment­laag uit het traditionele systeem.

Men kan deze toepassen direct in de juiste kleur of combinaties van kleuren.

Meestal worden 4 tot 6 lagen aangebracht afhankelijk van het reliëf.

Er is ook een verspuitbare versie van dit product beschikbaar voor industriele toepassingen.

Na droging licht polijsten met een vochtige doek. Aansluitend polijsten met een droge doek.

  

Kölner KGGG systeem component Stap 3 (COLNASOL / COLNAFIX AANLEGCONCENTRAAT)

Binnen het KGGG system past men een ander soort aanlegmiddel toe als bij een traditioneel systeem. Colnasol, een geconcentreerde samenstelling van dierlijke lijmen in tabletvorm wordt gemengd met warm water, laten afkoelen en koud verwerken. 1 tablet is goed voor 500ml aanlegmiddel en kan evt. gemakkelijk worden gedeeld voor een kleinere hoeveelheid aanlegmiddel. Na aanleggen van het bladgoud 24 uur droogtijd in achtnemen en daarna op elk willekeurig tijdstip ook na maanden nog tot hoogglans te polijsten met een agaatsteen. Colnafix is hetzelfde produkt maar ditmaal in reeds opgeloste vorm en dus makkelijker in gebruik.