8607-1 Escoda Aquarel Artist Set Fabio CEMBRANELLI Set 1

ESCODA
ESC8607-1
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Bevat 1530 Escoda penselen voor aquarel.
  • Ultimo serie ; penseeltype 1530 nrs # 10 , #14 en # 18.
  • Ultimo Tendo synthetisch haar : een nagenoeg perfekte kopie van echt Eekhoornhaar.
  • Soepelheid Tendo haar op schaal van 1 tot 6 : 1 ( schaal : 1 = zacht / 6 = stijf )

Deze penselen zijn gemaakt met Tendo vezels : het is een bijna perfekte synthetische imitatie van eekhoornhaar met nagenoeg dezelfde zachtheid en dezelfde vloeistofcapaciteit als natuurlijk eekhoornhaar. De penseelserie Ultimo met Tendo vezels is een mijlpaal in de ontwikkeling van kunstenaarspenselen uit synthetisch haar ter vervanging van de alsmaar schaarser wordende kwaliteits natuurharen. 

Fabio CEMBRANELLI

Studeerde af in de architectuur en studeerde schilderkunst en fotografie in Brazilië en zette zijn studies in Europa en de Verenigde Staten verder in de jaren 90.
Hij nam deel aan vele tentoonstellingen in Brazilië en in het buitenland, waar hij vele prestigieuze prijzen ontving.
Tegenwoordig doceert hij schildertechnieken in zijn atelier, in kunstgalerijen en in workshops overal in Brazilië en rond de wereld, met zijn werk vooral gericht op buitenschilderkunst, observeren en bestuderen van de natuur als bron van inspiratie.
Hij levert regelmatig bijdragen aan verschillende schildertijdschriften en werkt ook als illustrator voor publicaties in het Zuid Amerika. Veel van zijn werk is te vinden in tentoonstellingen en collecties over de hele wereld.