Voorwaarden

1. LEVERING :

Simpel en snel, wij leveren aan huis ....
Via onze webwinkel kiest U de artikelen die U wenst uit de categoriën die u in de winkel aan de linkerzijde aantreft.
Na afloop van Uw keuze kiest U voor 'Winkelwagen' bovenaan deze bladzijde en completeert U de bestelling met Uw gegevens, U kiest een betalingswijze: overschrijving (BELGIE en NEDERLAND) of creditcard (VISA, MASTERCARD ) en tenslotte kiest U een verzendingswijze. Uw gegevens worden verzonden via SSL ( Secure Socket Layer ) en https en zijn dus optimaal beveiligd tegen oneigen gebruik.

U kan ook gebruik maken van de zoekfunctie in onze webwinkel : geef in het witte venster onder 'Zoekterm' een naam op van wat U zoekt. U krijgt dan alle zoekresultaten netjes op een rij ; door aanklikken kan U het artikel rechtstreeks bekijken.

Na ontvangst van Uw bestelling zenden wij u een bevestiging met daarop het preciese bedrag van Uw bestelling. Mochten sommige door U bestelde producten tijdelijk uit voorraad zijn, dan wordt U hiervan met de orderbevestiging op de hoogte gebracht. Indien U koos voor bankoverschrijving dan bevat Uw orderbevestiging onze bankgegevens voor de overschrijving / betaling met ons IBAN en BIC nummer.
Het minimum bestelbedrag bedraagt : 30 Euro ( exclusief verzendkosten )

 

2. ADMINISTRATIE- EN VERZENDINGSKOSTEN :

Uw bestelling wordt U toegezonden via een pakketdienst (GLS ) of U kan ze zelf komen afhalen.
Voor de verwerking, behandeling, verpakking van Uw bestelling voorzien wij geen kosten.
De verzendkosten worden getoond op de orderbevestiging van Uw bestelling.

Wij verzorgen alle verzendingen met de uiterste zorg en vragen Uw bestelling na te kijken bij levering en indien iets niet in orde is ons dit onmiddellijk te melden via telefoon of email.

Uiteraard kan u ook zelf Uw bestelling afhalen waardoor de verzendingskosten vervallen. Kies hiervoor de optie 'Pick-Up / Afhaling' bij de bestelafhandeling.

Afhankelijk van de bestemming ( EU, Europa buiten EU, rest van de wereld ) wordt Uw pakket geleverd met GLS ( Track en Trace ) of met één van volgende Bpost oplossingen :

* bpack WORLD LIGHT : aangetekende zending tot maximum 2 kg per pakket . Niet traceerbaar.

* bpack WORLD : Track en Trace  tot maximum 30 kg per pakket.

Afhankelijk van de bestemming kan U kiezen uit de aangeboden verzendwijzen.

 

3. PRIJZEN, FACTUREN, KORTINGEN :

Alle prijzen ,verzendingskosten, productprijzen in de E-shop- zijn BTW inbegrepen als U bestelt vanuit de EU. Bestelt U van buiten de EU dan wordt de BTW automatisch afgetrokken en niet getoond.

Alle prijzen zijn nettoprijzen.

Wie een factuur wenst geeft dit aan in het bestelformulier van de E-shop en geeft zijn referenties (BTW nr, Firmanaam, adres) op in het vak 'opmerkingen'.
Facturen worden gemaakt vanaf een bestelbedrag van 125 Euro.
Voor onderwijsinstellingen en verenigingen kunnen andere afspraken gemaakt worden. Gelieve ons hiervoor te contacteren.

 

4. BETALINGEN :

Na ontvangst van Uw betaling (overschrijving, creditcard met creditcard verificatiecode CVV ) volgt de levering.
Voor onderwijsinstellingen , firma's met BTW nummer en verenigingen kunnen andere afspraken gemaakt worden : normale betalingstermijn is 30 dagen na factuurdatum. De eerste bestelling is steeds contant te betalen (overschrijving, creditcard) Gelieve ons hiervoor te contacteren.

 

5. AANKOPEN ZONDER RISICO :

* Een artikel of de ganse bestelling is beschadigd bij levering : gelieve ons te verwittigen de dag van de levering. U zendt het artikel of de ganse beschadigde levering terug. Wij zorgen voor vervanging binnen de kortst mogelijke periode. De kosten voor terugzending worden u terugbetaald. Wij bezorgen U een 'Retourbon'. Bij de terugzending voegt U de 'Retourbon' duidelijk ingevuld terug.

* Niettegenstaande onze beste zorgen zonden wij u een foutief artikel : U verwittigt ons, wij zenden U een retourbon toe en U zendt het artikel terug. Wij zorgen voor vervanging binnen de kortst mogelijke periode. De kosten voor terugzending worden u terugbetaald. Bij de terugzending voegt U de 'Retourbon' duidelijk ingevuld terug.

* U merkt dat u het verkeerde artikel bestelde of U bent niet tevreden over een artikel : U verwittigt ons en wij bezorgen U een 'Retourbon' ; U zendt ons het artikel - in de originele onbeschadigde verpakking - terug op Uw kosten vergezeld van de ingevulde retourbon.  Het teruggezonden artikel dient ons in perfecte staat te bereiken. Wij zenden u aansluitend een tegoedbon ter waarde van het teruggezonden artikel. Deze bon kan in mindering gebracht worden bij een volgende bestelling. Aangebroken tubes, geopende verpakkingen, verbroken sluitingen worden niet aanvaard als retourzending; hierbij heeft U geen recht op een tegoedbon. Bij de terugzending voegt U de 'Retourbon' - die wij U zullen toezenden op Uw vraag - duidelijk ingevuld terug.

* Producten per meter (bvb zijde) worden speciaal bij Uw bestelling afgesneden en kunnen nooit teruggenomen worden.

* Alleen voldoende gefrankeerde retourzendingen worden door OBEELIKS bvba aanvaard.

* Bij alle retourzendingen dient de toegezonden retourbon - ingevuld - te worden toegevoegd.

* Tot 14 dagen na de levering van Uw bestelling heeft U als klant het recht af te zien van Uw aankoop. U meldt dit via een fax of email  en zendt de bestelling terug op Uw kosten. Wij storten het bedrag van Uw bestelling terug of bezorgen u een tegoedbon voor het geretourneerde bedrag aftrekbaar bij een volgende bestelling. U geeft aan welke van deze beide opties U verkiest op de 'Retourbon' die wij U zullen toezenden. Indien U betaalde per creditcard dan wordt het betaalde bedrag min de kost ons aangerekend door de creditcardmaatschappij ( 3.5% ) terugbetaald. De verzendkosten worden niet terugbetaald.

 

6. GARANTIE, SERVICE EN DIENST NAVERKOOP :

Op alle niet verbruiksartikelen geven wij een garantie van 2 jaar ; deze is enkel geldig bij normaal gebruik van het artikel. Er wordt geen garantie gegeven op lampen.
Voor airbrushpistolen geldt ook een garantieperiode van 2 jaar, dit echter met uitzondering voor de naald en de sproeinozzle.
Bij vragen rond het gebruik van onze artikelen verzoeken wij u eerst de productdetails door te nemen in de webwinkel; beschikt U dan nog niet over voldoende informatie gelieve ons dan te contacteren.

 

7. TECHNISCHE SPECIFICATIES :

*Opgegeven volumes, gewichten en inhouden die vermeld worden bij de artikelen in de webwinkel zijn slechts indicatief en kunnen ten alle tijde aangepast worden.

* Waar nodig zijn de technische specificties van de geleverde producten te vinden op de verpakking van het artikel zelf of in de gratis bijgeleverde gebruiksaanwijzing of folder van de leverancier.

 

8. MILIEU EN VEILIGHEID :

Wij werken met respect voor het milieu en Uw veiligheid : waar nodig zijn onze artikelen voorzien van veiligheidslabels en gevarensymbolen. Voor de meeste kunstschildersartikelen is evenwel geldig dat zij buiten het bereik van kinderen dienen gehouden te worden. De benodigde MSDS (Material Safety Data Sheets) zijn ofwel te vinden op de websites van de respectievelijke fabrikanten of worden bijgesloten bij de geleverde producten.
Afval of resten van deze producten dient afgevoerd te worden volgens de lokaal geldende reglementeringen en vallen uiteraard niet onder onze verantwoordelijkheid.

Wij recycleren ook maximaal alle verpakkingsmaterialen zodat deze minstens een tweede verzendingscyclus kunnen meegaan ; ook op deze manier behandelen we het milieu respectvol. Het is dus mogelijk dat U Uw bestelling ontvangt in een reeds eerder gebruikte doos met reeds eerder gebruikt vulmateriaal.

 

9. KLANT BIJ OBEELIKS :

Als klant bij OBEELIKS bvba garanderen wij u een snelle service en een correcte afhandeling van Uw bestelling.
U als klant verklaart zich akkoord met bovenstaande leveringsvoorwaarden vanaf het ogenblik waarop U van onze E-shop gebruik maakt door ons een bestelling over te maken.
In het kader van de bescherming van het privéleven geven wij U de verzekering dat Uw persoonlijke gegevens op geen enkele wijze zullen doorgegeven of verkocht worden aan andere bedrijven of instanties.
U kan ten alle tijde Uw persoonlijke gegevens - die wij in onze bestanden bewaren - raadplegen.
Wij garanderen dat de overdracht van Uw persoonlijke - en betalingsgegevens via Internet op een uiterst beveiligde manier verloopt. Wij maken hierbij gebruik van de meest recente SSL technologie waarbij een sleutelcode wordt uitgewisseld tussen ontvanger en verzender teneinde elk oneigen gebruik van de gegevens tijdens transfert over diverse internetservers te voorkomen.

+-+-+-+-+-+